Negujte vaš osmeh i spolja i iznutra

Zubni implanti Niš

Zubni implanti Niš – vrhunac dostignuća savremene stomatologije koji problem nedostatka zuba rešavaju u potpunosti svojom trajnošću i kvalitetom. Implanti u našoj ordinaciji napravljeni su od najsavremenijih biokompatibilnih materijala, stvoreni da traju i da poboljšaju kvalitet života svakog od naših pacijenata. Pogledajte cene i pozovite nas!

Šta su zubni implanti?

Implanti predstavljaju zamenu za koren zuba koji je izgubljen. Oni se ušrafljuju direktno u viličnu kost a potom se na njih postavljaju veštačke zubne krunice, most ili proteza.

 

Zubni implanti su šrafovi napravljeni od biokompatibilnih materijala, što predstavlja osnovni uslov da bi mogli biti korišćeni. To znači da ne smeju izazivati iritacije ili štetno delovati na tkivo i imuni sistem pacijenata. Zato se najčešće izrađuju od titanijuma, metala velike čvrstoće, koji je otporan na koroziju.

Zubni implanti - proces ugradnje

Ugradnja zubnog implanta je potpuno bezbolna jer je vršimo pod lokalnom anestezijom. Započinje se rezom kroz desni, čime se omogućava pristup koštanom tkivu.

 

Specijalno dizajniranim instrumentima pravi se ležište za zubni implant koji se potom ušrafi u kost gedorom. U zavisnosti od koštanog tkiva koriste se implantati različite veličine i debljine (U slučaju potrebe se ugrađuje i veštačka kost, ukoliko je kost oštećena). Nakon ugradnje, rana na desnima se ušiva hirurškim koncem.

Šta nakon ugradnje zubnog implanta?

Nakon što je ovaj hirurški zahvat završen, konci se skidaju sedam dana posle operacije. Za nastavak procedure i protetske radove neophodno je sačekati oko 3 meseca kako bi kost prihvatila implantat. Tokom ove tromesečne pauze pacijenti nose privremene krunice kako implantski zahtev ne bi uticao na njihov kvalitet i tempo života.

Zubni implanti transformisaće vaš život

Najsavremenija oralna hirurgija, naši iskusni stručnjaci i implanti pouzdanih proizvođača garantuju vam uspešnu ugradnju implanta koji će zauvek promeniti vaš život na bolje. Zubni implant ne samo što u potpunosti zamenjuje zub funkcionalno i estetski, već to čini i biološki. Naime šraf obavlja važnu ulogu u vilici i ojačava viličnu kost.

 

Zubni implanti će, u kombinaciji sa kvalitetnom protetikom biti vaša najvažnija životna investicija koja će vam podići samopouzdanje i popraviti psiho-fizičko zdravlje.

Zubni implanti cena - Niš

Kada su u pitanju zubni implanti cena Niš čini jednim od najpristupačnijih gradova koje možete izabrati za izradu ovih oralno-hirurških radova. U našoj ordinaciji zubni implanti cena su koje su u potpunosti u skladu sa kvalitetom stomatoloških usluga koje nudimo. 

Naslov 1 Naslov 2 Naslov 3 Naslov 4 Naslov 5
1 2 3 4 5
11 22 33 44 55
111 222 333 444 555

Ukoliko ste zainteresovani za ugradnju implanta zuba u našoj stomatološkoj ordinaciji u NIšu možete nas pozvati telefonom ili kontaktirati putem online forme na našem sajtu još danas!

 

Naši oralni hirurzi pri prvom pregledu odgovoriće na sva pitanja i odgonetnuti nedoumice, sa ciljem da što pre pronađemo optimalno rešenje za vaše probleme i poklonimo vam nov, zdrav osmeh koji zalužujete!

Galerija naših radova

Stomatološke usluge koje nudimo u Nišu

Kroz predan rad i iskrenost zajedno idemo ka rešavanju svakog problema i do estetskog savršenstva. Ne zadovoljavamo se prosečnim i želimo da ukažemo svima na veliki značaj zdravlja i lepote zuba u životu svakoga od nas. Naš tim stručnjaka s višedecenijskim iskustvom posvećen je vašem oralnom zdravlju i pruža najkvalitetnije stomatološke usluge.

Pozovite nas ili posetite

Vaše poverenje nam je važno, zato vas pozivamo da nas kontaktirate kako bismo zajedno radili na očuvanju vašeg blistavog osmeha.

 

Za svaku dodatnu informaciju kontaktirajte nas putem online forme na sajtu, pozovite broj naše stomatološke ordinacije u Nišu +381 60 586 2724 ili nas posetite na adresi Bulevar Medijana 1. Spremni smo da odgovorimo na svako vaše pitanje i nedoumicu. Tu smo da vam pružimo pouzdanu brigu o vašim zubima u svakom trenutku.

 

Ukoliko vam je potrebna zubarska ordinacija, Niš je jedini grad u kome vršimo svoje poslovanje i to već dugi niz godina.

    Pošaljite upit putem kontakt forme