Negujte vaš osmeh i spolja i iznutra

Izbeljivanje zuba Niš

Izbeljivanje zuba u Nišu, u našoj ordinaciji – jedan je od najefektnijih načina da brzo unapredite izgled svog osmeha. Ukoliko se odlučite za ovu uslugu u Dental centru Mihajlović uklonićemo sve diskoloracije koje su se vremenom pojavile na vašim zubima i dobićete maksimalnu blistavost! Pogledajte cene izbeljivanja zuba i zakažite već danas!

Kada je potrebno lasersko izbeljivanje zuba?

Lasersko izbeljivanje zuba biće vam potrebno ukoliko je došlo do promene prirodne bele boje zuba, odnosno diskoloracije. Postoje dve vrste diskoloracije zuba: egzogena i endogena. Egzogena nastaje zbog spoljašnjih faktora kao što su konzumiranje obojene hrane, kafe, čajeva, gazuranih napitaka i vina, ali i zbog pušenja.

 

S druge strane, endogena nastaje zbog promena unutar gleđi usred endemske fluoroze, tetraciklinske prebojenosti, konzumacije različitih farmaceutskih preparata, kao i zbog različitih trauma zuba. U oba slučaja lasersko izbeljivanje zuba u Nišu je savršeno rešenje za vraćanje vašeg prirodno blistavog osmeha.

Beljenje zuba Niš - vredna investicija koja podiže vaš osmeh na viši nivo

Ukoliko vam je potrebno profesionalno i pouzdano izbeljivanje zuba, Niš je grad u kom se nalazi naša stomatološka ordinacija i u kom skoro dve decenije svojim klijentima nudimo ovu i druge usluge najvišeg kvaliteta. Lasersko izbeljivanje zuba traje svega 30 minuta, a daje momentalne rezultate. Iz naše ordinacije ćete izaći ne skidajući osmeh sa lica! Možete vršiti beljenje, kako više zuba, tako i jednog zuba u slučaju da postoji devitalizacija zuba sa zatamnjenjem.

Šta treba da znate o izbeljivanju zuba?

Česta je zabluda da je izbeljivanje zuba štetno za zube. Međutim, istina je da preparati koji se danas koriste sadrže u sebi fluor što zube nakon izbeljivanja čini bolje mineralizovanim i još otpornijim na karijes.

 

Od neželjenih efekata se kod 50% pacijenata sreće prolazna osetljivost zuba koja prestaje već u toku prvog dana. Trajanje rezultata je individualno i zavisi od karakteristika samih zuba, ali i od odgovornog održavanja lične higijene. Preporuka je nakon tretmana 2 nedelje ne konzumirati kafu, čajeve, crveno vino i ostala obojena pića, kao ni cigarete.

Izbeljivanje zuba cena Niš

Za beljenje zuba cena se može smatrati dugoročnom investicijom u estetiku i samopouzdanje. Pogledajte kako za izbeljivanje zuba cene izgledaju u našoj ordinaciji i zakažite tretman još danas.

Naslov 1 Naslov 2 Naslov 3 Naslov 4 Naslov 5
1 2 3 4 5
11 22 33 44 55
111 222 333 444 555

Prilikom formiranja cene izbeljivanja zuba u našoj ordinaciji u Nišu trudili smo se da ona bude što pristupačnija i u skladu sa potrebama naših pacijenata, ali i vrhunskom uslugom koju pružamo.

 

Za dodatne informacije, preciznije određivanje cena izbeljivanja zuba ili bilo kakvo drugo pitanje kontaktirajte nas putem online forme na sajtu, pozovite na broj +381 60 586 2724 ili posetite ordinaciju u Nišu i zakažite svoj tretman. Naše osoblje će se potruditi da odgovori na sva vaša pitanja i otkloni nedoumice.

 

Ukoliko je grad u kome želite da obavite izbeljivanje zuba Niš, cena kod nas je više nego povoljna, naročito kada se uporedi sa kvalitetom usluge koju pružamo!

Galerija naših radova

Stomatološke usluge koje nudimo u Nišu

Kroz predan rad i iskrenost zajedno idemo ka rešavanju svakog problema i do estetskog savršenstva. Ne zadovoljavamo se prosečnim i želimo da ukažemo svima na veliki značaj zdravlja i lepote zuba u životu svakoga od nas. Naš tim stručnjaka s višedecenijskim iskustvom posvećen je vašem oralnom zdravlju i pruža najkvalitetnije stomatološke usluge.

Pozovite nas ili posetite

Vaše poverenje nam je važno, zato vas pozivamo da nas kontaktirate kako bismo zajedno radili na očuvanju vašeg blistavog osmeha.

 

Za svaku dodatnu informaciju kontaktirajte nas putem online forme na sajtu, pozovite broj naše stomatološke ordinacije u Nišu +381 60 586 2724 ili nas posetite na adresi Bulevar Medijana 1. Spremni smo da odgovorimo na svako vaše pitanje i nedoumicu. Tu smo da vam pružimo pouzdanu brigu o vašim zubima u svakom trenutku.

 

Ukoliko vam je potrebna zubarska ordinacija, Niš je jedini grad u kome vršimo svoje poslovanje i to već dugi niz godina.

    Pošaljite upit putem kontakt forme