Negujte vaš osmeh i spolja i iznutra

Oralna hirurgija Niš

Oralna hirurgija Niš – profesionalne hirurške intervencije koje imaju za cilj očuvanje zdravlja i podizanje kvaliteta vašeg života na viši nivo. U ordinaciji Dental Centar Mihajlović uspešno rešavamo najrazličitije stomatološke probleme i garantujemo što bezbolnije intervencije i brz oporavak. Pogledajte cene oralne hirurgije, pozovite nas i zakažite pregled još danas!

Šta je oralna hirurgija?

Oralna hirurgija je grana stomatologije koja se bavi problemima zuba koji zahtevaju hiruršku intervenciju. Znamo da reč “hirurgija” kod mnogih pacijenata može izazvati strah, ali u ordinaciji Dental Centar Mihajlović zaista nema potrebe za tim. Sve oralno-hirurške intervencije bezbolne su jer ih izvodimo uz lokalnu anesteziju, a sa zahvatima počinjemo tek nakon što je urađen detaljan stomatološki pregled i utvrđeno tačno stanje u ustima pacijenta.

Vađenje umnjaka

Vađenje umnjaka je hirurški postupak koji se često izvodi zbog nedostatka prostora u vilici ili nepravilnog rasta umnjaka. Ovaj zahvat obavljamo pod lokalnom anestezijom kako bismo smanjili bol i nelagodnost dok oralni hirurg pažljivo uklanja umnjake iz njihovih ležišta u vilici. Vađenje umnjaka može biti neophodno zbog komplikacija kao što su infekcije, bolovi u vilici, oštećenje okolnih zuba ili ciste. Nakon postupka, naši pacijenti se obično oporavljaju u roku od nekoliko dana uz pridržavanje uputstva.

Vađenje zaostalih korenova

Vađenje zaostalih korenova je precizan hirurški zahvat koji se primenjuje kada se deo zuba zadržava u vilici nakon ranijeg ekstrahovanja ili oštećenja. Ovaj postupak je važan za sprečavanje potencijalnih komplikacija kao što su infekcije, bolovi i upalni procesi. Naš oralni hirurg u Nišu pažljivo izdvaja preostale korene, osiguravajući minimalnu traumu okolnom tkivu.

Apikotomija

Apikotomija je oralni hirurški postupak koji se primenjuje kada konzervativne metode ne mogu rešiti infekciju u zubnom korenu. Tokom ovog zahvata, hirurg pravi mali rez u desni kako bi pristupio vrhu korena zuba. Zatim se uklanja deo korena i okolnog oštećenog tkiva. Apikotomija se obično izvodi pod lokalnom anestezijom i ima za cilj da očuva prirodne zube, sprečavajući širenje infekcije u okolnom tkivu.

Ekstrakcija poluimpaktiranih i impaktiranih zuba

Ekstrakcija poluimpaktiranih i impaktiranih zuba je složen hirurški postupak koji se koristi za uklanjanje zuba koji nisu pravilno izrasli ili su zaglavljeni ispod površine desni. Podrazumeva pažljivu izradu reza u desni kako bi se obezbedio pristup zubu. Nakon toga, hirurg izvlači ili seče zub kako bi sprečio komplikacije poput bolova, infekcija ili oštećenja okolnih zuba i kostiju.

Frenulotomija jezika i usne

Frenulotomija je precizan hirurški postupak koji se izvodi kako bi se skratio ili oslobodio frenulum, tanko trakasto tkivo koje povezuje jezik ili usnu s okolnim strukturama. Ovaj postupak naši hirurzi rade kako bi poboljšali pokretljivost jezika ili usta pacijenta. Pažljivo se izvodi rez i oslobađa ili skraćuje frenulum. Sve to pod lokalnom anestezijom.

Cistektomija i operacije vilice

Cistektomija je hirurški postupak koji se koristi za uklanjanje cista u vilici ispunjenih tečnošću. Ovaj postupak je važan kako bi se sprečile komplikacije i očuvalo oralno zdravlje. Operacije vilice izvodimo kako bi rešili različite probleme, uključujući deformacije, tumore ili povrede kostiju vilice. Naš oralni hirurg uklanja oštećeno tkivo i oblikuje kost sa ciljem poboljšanja funkcionalnosti i sprečavanja infekcija.

Preprotetska hirurgija

Preprotetska hirurgija je planirani postupak koji se izvodi kako bi se usna šupljina pripremila za krunice ili proteze. Ovaj postupak može uključivati korekciju oblika vilica ili uklanjanje preostalih zuba kako bi se osigurala stabilna osnova. Cilj nam je da vaše finalne proteze ili krunice budu maksimalno prijatne i funkcionalne.

Zubni implanti

Zubni implanti su titanijumske šipke ili šrafovi koji se postavljaju u vilicu kako bi se zamenili izgubljeni zubi. Oni služe kao stabilna osnova za nadoknadu zuba, i pružaju dugotrajno rešenje za gubitak zuba. Nakon postavljanja implantata, pacijenti prolaze kroz proces ozdravljenja od nekoliko meseci pre nego što se može raditi zubna protetika.

Cene oralne hirurgije u Nišu

U našoj stomatološkoj ordinaciji u Nišu pružamo sve vrste oralno-hirurških intervencija, od hirurškog vađenja umnjaka do ugradnje implantata. Ukoliko vam je potrebna oralna hirurgija, cena je u potpunosti usklađena sa kvalitetom usluge koju pružamo.

Naslov 1 Naslov 2 Naslov 3 Naslov 4 Naslov 5
1 2 3 4 5
11 22 33 44 55
111 222 333 444 555

Ukoliko vas interesuju naše usluge i oralna hirurgija, Niš je grad u kom nas tokom cele godine možete posetiti, a adresa glasi Bulevar Medijana 1. Za dodatne informacije pošaljite nam upit putem kontakt forme na sajtu ili pozovite na broj +381 60 586 2724. Naše osoblje će se potruditi da odgovori na sva vaša pitanja i otkloni nedoumice ukoliko one postoje, kako biste što pre došli do blistavog osmeha i zdrave vilice kakvu zaslužujete.

 

Čekamo vas!

Galerija naših radova

Stomatološke usluge koje nudimo u Nišu

Kroz predan rad i iskrenost zajedno idemo ka rešavanju svakog problema i do estetskog savršenstva. Ne zadovoljavamo se prosečnim i želimo da ukažemo svima na veliki značaj zdravlja i lepote zuba u životu svakoga od nas. Naš tim stručnjaka s višedecenijskim iskustvom posvećen je vašem oralnom zdravlju i pruža najkvalitetnije stomatološke usluge.

Pozovite nas ili posetite

Vaše poverenje nam je važno, zato vas pozivamo da nas kontaktirate kako bismo zajedno radili na očuvanju vašeg blistavog osmeha.

 

Za svaku dodatnu informaciju kontaktirajte nas putem online forme na sajtu, pozovite broj naše stomatološke ordinacije u Nišu +381 60 586 2724 ili nas posetite na adresi Bulevar Medijana 1. Spremni smo da odgovorimo na svako vaše pitanje i nedoumicu. Tu smo da vam pružimo pouzdanu brigu o vašim zubima u svakom trenutku.

 

Ukoliko vam je potrebna zubarska ordinacija, Niš je jedini grad u kome vršimo svoje poslovanje i to već dugi niz godina.

    Pošaljite upit putem kontakt forme