Negujte vaš osmeh i spolja i iznutra

Vađenje umnjaka Niš

Vađenje umnjaka Niš – našim iskusnim stomatolozima ovo je još jedna rutinska intervencija kojom se svakodnevno bave. U Dental Centar Mihajlović stomatološkoj ordinaciji garantujemo da će vam hirurško vađenje umnjaka proteći bezbolno i lako! Pogledajte cene, pozovite nas još danas i zakažite svoj pregled!

Kada je potrebno vađenje umnjaka?

Umnjaci su poslednji zubi u vilici koji rastu nakon što su svi ostali uveliko porasli, najčešće između 17. i 25. godine života. Zbog njihovog kasnog rasta, često se dešava da u vilici nema dovoljno mesta te umnjak poraste pod uglom ili poremeti ostale zube i zbije ih vremenom.

Neretko umnjaci ne probiju desni uopšte već ostanu ispod. Takvi zubi nazivaju se impaktiranim i u ovom slučaju je pre ili kasnije neophodno da se poseti oralna hirurgija i izvede hirurško vađenje umnjaka jer impaktiran zub može oštetiti susedni zub ili izazvati ozbiljnu infekciju.

Hirurško vađenje umnjaka - procedura

Ukoliko na pregledu zaključimo da je potrebno izvaditi umnjak, uputićemo vas na izradu ortopan snimka, a zatim će naši oralni hirurzi izvesti rutinski hirurški zahvat i odstraniti vam zub. Znamo da vađenje umnjaka u Nišu mnogima uliva strah. To je razlog zbog kog se ova procedura često odlaže što može rezultirati komplikacijama. Mi vam garantujemo da je kod nas vađenje umnjaka krajnje bezbolno jer se radi pod lokalnom anestezijom.

Šta nakon vađenja umnjaka?

Nakon operacije i prestanka dejstva anestezije može doći do blagog bola i natečenosti, ali to je normalan deo procesa zarastanja. Hladne obloge i lekovi protiv bolova prepisani od strane vašeg oralnog hirurga će vam pomoći da nelagodnost prođe što pre. Bol je zanemarljiv kada se uperedi sa osećajem zadovoljstva što ste umnjake na vreme izvadili i sprečili komplikacije i infekcije do kojih je moglo doći u budućnosti.

Preventivni pregledi umnjaka su važni

Čak i ako su vaši umnjaci izrasli u potpunosti i ne smetaju ostalim zubima, budući da ih je teško pravilno čistiti i četkati izloženiji su karijesu i bolestima desni od ostalih zuba. Umnjak koji je potpuno izbio i zdrav je i bezbolan i dalje treba pregledati na redovnim godišnjim pregledima kod vašeg izabranog stomatologa u Nišu kako bi se pratile bilo kakve izmene na njemu.

Vađenje umnjaka - cena Niš

Ukoliko vam je potrebno pouzdano vađenje umnjaka cena Niš čini pravim mestom za ovaj zahvat. U našoj stomatološkoj ordinaciji dočekaće vas prijatno i nasmejano osoblje na koje ne može da ne oraspoloži čak ni ljude sa najvećim strahom od zubara. 

Naslov 1 Naslov 2 Naslov 3 Naslov 4 Naslov 5
1 2 3 4 5
11 22 33 44 55
111 222 333 444 555

Garantujemo vam da ćete po najpristupačnijim cenama, a uz minimalno bola rešiti svoj problem. Za sva pitanja i nedoumice u vezi sa vađenjem umnjaka kontaktirajte nas putem online forme na našem sajtu, pozovite nas na broj +381 60 586 2724 ili posetite na adresi Bulevar Medijana 1 u Nišu.

 

Čekamo vas!

Galerija naših radova

Stomatološke usluge koje nudimo u Nišu

Kroz predan rad i iskrenost zajedno idemo ka rešavanju svakog problema i do estetskog savršenstva. Ne zadovoljavamo se prosečnim i želimo da ukažemo svima na veliki značaj zdravlja i lepote zuba u životu svakoga od nas. Naš tim stručnjaka s višedecenijskim iskustvom posvećen je vašem oralnom zdravlju i pruža najkvalitetnije stomatološke usluge.

Pozovite nas ili posetite

Vaše poverenje nam je važno, zato vas pozivamo da nas kontaktirate kako bismo zajedno radili na očuvanju vašeg blistavog osmeha.

 

Za svaku dodatnu informaciju kontaktirajte nas putem online forme na sajtu, pozovite broj naše stomatološke ordinacije u Nišu +381 60 586 2724 ili nas posetite na adresi Bulevar Medijana 1. Spremni smo da odgovorimo na svako vaše pitanje i nedoumicu. Tu smo da vam pružimo pouzdanu brigu o vašim zubima u svakom trenutku.

 

Ukoliko vam je potrebna zubarska ordinacija, Niš je jedini grad u kome vršimo svoje poslovanje i to već dugi niz godina.

    Pošaljite upit putem kontakt forme