Negujte vaš osmeh i spolja i iznutra

Zubna protetika Niš

Zubna protetika Niš – jedna od najznačajnijih stomatoloških usluga koja podrazumeva rehabilitaciju zuba i vilice radi poboljšanja njihove funkcionalnosti i estetike. Naši protetičari svakodnevno ugrađuju cirkonijumske i metalokeramičke krunice i pružaju mnoge druge protetske radove sa ciljem da povrate svačije samopouzdanje i unaprede kvalitet života. Pogledajte cene i zakažite već danas!

Šta podrazumeva zubna protetika?

U našoj stomatološkoj ordinaciji vršimo nadoknadu izgubljenih zuba, kao i zamenu prirodnih za veštačke u cilju postizanja lepšeg osmeha. U tu svrhu koriste se nadogradnja zuba, krunice, mostovi, parcijalne i totalne proteze.

 

Našim pacijentima izrađujemo samo najkvalitetnije krunice i mostove koji u potpunosti morfološki i anatomski odgovaraju prirodnom zubu. Krunice istovremeno štite prirodni zub i desni dok učestvuju u funkciji žvakanja na isti način kao vaši zubi.

 

Cirkonijumske i metalokeramičke krunice tipovi su krunica koje se postavljaju na zubne implante i možemo ih zajedno razmotriti pri pregledu dok budemo tražili optimalno rešenje za vraćanje vašeg blistavog osmeha.

Cirkonijumske krunice

Cirkonijum, poznat i kao veštački dijamant, je biokompatibilan materijal od kog se prave bezmetalne cirkonijumske krunice, koje često zovu i cirkon krunice.

 

One predstavljaju vrhunac današnje stomatologije. Prelamanje svetlosti i njihova transparentnost omogućavaju najprirodniji izgled zuba, gde je estetski efekat u potpunosti ispunjen, a čvrstina cirkonijuma i otpornost garantuju sigurnost i dugotrajnost.

 

Iz tih razloga pokupile su sve simpatije i puno poverenje pacijenata širom sveta.

Metalokeramičke krunice

Metalokeramičke krunice se već duži niz godina uspešno koriste kao fiksne protetske nadoknade zuba. Napravljene su od metalne osnove plemenitih i neplemenitih legura (zlata, paladijuma, kobalt-hrom-molibden legure) i keramike (porcelana).

 

Metalokeramička krunica koristi se u slučajevima kada zub više nije moguće adekvatno rekonstruisati plombom, a ukoliko je potrebno nadoknaditi više zuba tada se sa pacijentom može govoriti o mostu.

 

Postupak podrazumeva brušenje odgovarajućih zuba i uzimanje otiska, na osnovu kog zubni tehničar izrađuje krunicu ili most.

Mobilna protetika zuba Niš

Mobilna protetika zuba podrazumeva sve vrste mobilnih proteza koje zamenjuju zube koji nedostaju. One nisu fiksirane za vilicu, već se skidaju kako bi mogle da se čiste. Ove proteze imaju višestruki značaj.

 

One nadoknađuju ne samo zube već i kost koja nedostaje kao i tkiva desni, te na taj način obezbeđuju podršku mišićima lica. Proteze mogu biti za jednu ili obe vilice kod potpune bezubosti, tj. kompletne proteze ili parcijalne proteze, ukoliko se njima nadoknađuje nedostatak nekoliko zuba.

Zubna protetika cene

Cena protetike u Nišu zavisi od vrste materijala i krunica za koje se odlučite.

Naslov 1 Naslov 2 Naslov 3 Naslov 4 Naslov 5
1 2 3 4 5
11 22 33 44 55
111 222 333 444 555

Naš tim protetičara i zubnih tehničara iz Dental Centar Mihajlović stomatološke ordinacije u Nišu, pomoćiće vam da odaberete najbolje protetsko rešenje u skladu sa specifičnošću situacije, stomatološkim potrebama, ali i vašim budžetom. Cilj nam je da svaki pacijent napusti našu ordinaciju zadovoljan i sa širokim osmehom!

Za sva pitanja i nedoumice budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona +381 60 586 2724 ili putem kontakt forme na sajtu. Pogledajte i ostale naše stomatološke usluge kao što je oralna hirurgija.

Galerija naših radova

Stomatološke usluge koje nudimo u Nišu

Kroz predan rad i iskrenost zajedno idemo ka rešavanju svakog problema i do estetskog savršenstva. Ne zadovoljavamo se prosečnim i želimo da ukažemo svima na veliki značaj zdravlja i lepote zuba u životu svakoga od nas. Naš tim stručnjaka s višedecenijskim iskustvom posvećen je vašem oralnom zdravlju i pruža najkvalitetnije stomatološke usluge.

Pozovite nas ili posetite

Vaše poverenje nam je važno, zato vas pozivamo da nas kontaktirate kako bismo zajedno radili na očuvanju vašeg blistavog osmeha.

 

Za svaku dodatnu informaciju kontaktirajte nas putem online forme na sajtu, pozovite broj naše stomatološke ordinacije u Nišu +381 60 586 2724 ili nas posetite na adresi Bulevar Medijana 1. Spremni smo da odgovorimo na svako vaše pitanje i nedoumicu. Tu smo da vam pružimo pouzdanu brigu o vašim zubima u svakom trenutku.

 

Ukoliko vam je potrebna zubarska ordinacija, Niš je jedini grad u kome vršimo svoje poslovanje i to već dugi niz godina.

    Pošaljite upit putem kontakt forme