Dentalni turizam


Dentalni turizam

Dentalni turizam predstavlja granu zdravstvenog turizma koja je već duži niz godina u razvoju u Srbiji.

Zašto je Srbija tako privlačna u ovoj oblasti? Odgovor je jednostavan: kvalitet i izuzetno povoljne cene.

O stalnom razvoju dentalnog turizma govore zadovoljstvo i poverenje svih pacijenata koji su iz raznih krajeva sveta dolazili da bi poptuno promenili i ulepšali svoj osmeh.

DCM ordinacija nudi sve stomatološke uslugeiz svih oblasti koje su podjednakog kvaliteta kao i svuda u svetu, jer koristimo identične materijale i tehnike rada, a po cenama uz koje se može uštedeti i do 80%, naspram onih cena u inostranstvu.

Ipak ono što prednjači u zahtevima pacijenata je nadogradnja zuba tj. cirkonijumske bezmetalne i metalokeramičke krunice i mostovi, kao i implanti i viniri.

Ove (tehnike ili metode ili radovi) omogućavaju svim našim gostima iz inostranstva da za kratko vreme boravka kod nas potpuno promene svoj osmeh, zubima vrhunskog kvaliteta. Uz to imaju i kratak odmor u Nišu u kome mogu da posete istorijske znamenitosti u gradu i prirodne lepote u okolini i da osete duh, mentalitet, hranu i merak juga Srbije.

Kako funkcioniše dentalni turizam

Najbolji način je da nam se javite preko kontakt stranice koju možete pronaći u gornjem desnom uglu našeg sajta. U formi opišete koji je Vaš problem i želje, i sva pitanja koja imate. Ksnije je obavezno da putem mejla pošaeljete digitalni Ortopan snimak obe vilice, kako bismo najbolje mogli videti kakvo je stanje Vaših zuba i vilične kosti. Na osnovu toga se pravi detaljan plan rada i tada Vam možemo predložiti jedno ili ukoliko ih ima i više rešenja i upoznati Vas sa postupkom rada, koje su intervencije potrebne, trajanje, koliko dolazaka i u kom trajanju i naravno cenu celokupnog lečenja.

Obezbeđujemo

Prevoz od i do aerodroma

Besplatan apartmanski smeštaj

Broj telefona u lokalnoj mreži, kako bismo bili u kontaktu

Lični taksi prevoz

Vodič, ukoliko je potreban

Naš tim je na raspolaganju 24/7

Grad Niš

Niš Vam nudi, pored značajnih kulturno-istorijskih spomenika Mediane, Niške tvrđave, Ćele kule,Čegra itd, da osetite I duh jednog naroda, da probate zdravu domaću hranu po kojoj smo nadaleko poznati, da upoznate Nišku kafanu I merak I prošetate kaldrmom Kazandžijskog sokačeta, karakteristično za stari Niš, kao I prirodne lepote u okolini od Niške Banje do Sićevačke klisure.

Imamo mnogo razloga zbog kojih ste dobrodošli kod nas! Možemo da Vam preporučimo da za kratko vreme promenite I ulepšate svoj osmeh, uštedite novac I uz to imate lep odmor I turističke obilaske I upoznavanje novih krajeva.